Bulletin k utkání #1
Předvýběr.CZ Florbal MB - FBC 4CLEAN Česká Lípa
Q&A. Co byste měli vědět o nové florbalové sezoně

Q&A. Co byste měli vědět o nové florbalové sezoně

Ročník 2023/2024 začíná. Máme pro vás souhrn nejdůležitějších informací a novinek, které by florbalového fanouška neměly minout.

Jak se dostanu na domácí zápasy Bolky? 

Nejlepší variantou je permanentka, která vám garantuje stálé místo na všechny standardní zápasy Livesport Superligy včetně play-off i Poháru Českého florbalu hrané v Městské sportovní hale. Permanentky jsou v prodeji od července do konce září on-line v prodejní síti Ticketportal. Permanentka stojí 1000 Kč. Na stejném místě na Ticketportalu si můžete pořídit vstupenky i na jednotlivé zápasy. Ceny jsou zvýhodněné oproti nákupu na pokladně v hale těsně před utkáním. Členové klubu najdou informace o přístupu ke vstupenkám v členské sekci eos club zone. 

Kde najdu videopřenosy? 

Videopřenosy z Livesport Superligy, Extraligy žen a 1. ligy mužů najdete od této sezony na nové platformě ceskyflorbal.tv. Jsou zpoplatněné částkou 199 Kč za měsíční předplatné a 1799 Kč za roční předplatné. Fanoušci, kteří se v minulém ročníku registrovali na platformě TVcom.cz, obdrželi přes svůj e-mail slevu 25 procent.

Do 30. září mohou fanoušci také využít roční slevu ve výši 10 procent při zadání kódu PRVNIROK10 nebo měsíční slevu ve výši 50 procent při zadání kódu START50 (do 31. října). Podrobnosti najdete také v otázkách a odpovědích zde.

Proč už videopřenosy nejsou zadarmo? 

Protože ani jejich výroba není bezplatná a cílem je, aby jednotlivé kluby vylepšovaly kvalitu svých videopřenosů. Bolka už na nové platformě odvysílala letní mezinárodní turnaj ŠKO-ENERGO CUP. A mimochodem, kvalitnější videopřenosy v Bolce vylepšují zážitek i přímo v hale, protože na velkoplošné obrazovce můžete vidět i nové atraktivní záběry z druhé kamery přímo od hrací plochy. Výhradním dodavatelem videopřenosů a mediálním partnerem Bolky je od této sezony Optima Stream.

Kdy a kde se hraje Superfinále 2024?

Stanovený termín je 14. dubna v pražské O2 areně. Čtvrtfinále play-off začíná na hřištích lépe umístěných týmů po základní části o víkendu 12. a 13. března. 

V jaké fázi je Pohár Českého florbalu? 

Bolka vyhrála svou skupinu v rámci letní vrcholové části díky vítězstvím 13:2 nad Ústím nad Labem, 6:3 v Kladně a 10:4 v Praze nad Butchis. Díky tomu postoupila přímo do osmifinále, které je na programu v prosinci. Kromě trofeje získá vítěz také právo účasti na Poháru mistrů v sezoně 2024/2025.

Zpět na úvod