Bulletin k utkání #21
Pohár ČF: Předvýběr.CZ Florbal MB - FBC Liberec
Posunuli jsme začátek florbalového utkání kvůli fotbalu

Posunuli jsme začátek florbalového utkání kvůli fotbalu

Florbalová Bolka chce vyjít vstříc všem sportovním fanouškům a reaguje na čtvrteční termínovou kolizi utkání Poháru Českého florbalu s úvodním utkáním 3. předkola Konferenční ligy FK Mladá Boleslav - Hapoel Beer Ševa. Jelikož fotbalové utkání na programu od 18.00 hodin, florbalový zápas začne v sousední Městské sportovní hale až ve 20.00 hodin (namísto původních 18.30 hodin).

Pro fanoušky, kteří chtějí zvládnout fotbalovo-florbalový dvojboj, máme speciální akci. Při prokázání se fotbalovou vstupenkou je lístek na zápas Poháru Českého florbalu s 50procentní slevou. 

Bolka vstoupí do vrcholové části Poháru Českého florbalu jako čerstvý vítěz mezinárodního turnaje ŠKO-ENERGO CUP, na kterém se během čtyř dnů utkala se švýcarským Köniz Bern, švédským Warbergem a pražskými Bohemians.

Čtvrtečním soupeřem bude Liberec, se kterým se Bolka utkala i v jarním čtvrtfinále play-off Livesport Superligy. 

„Jsme rádi za turnajové vítězství, ale zápasy nám zároveň ukázaly spoustu věcí, na kterých potřebujeme pracovat. Pohár bereme vážně, chceme v něm uspět i proto, že v minulé sezoně se nám úplně nepovedl,“ řekl útočník Bolky Adam Delong, nejproduktivnější hráč ŠKO-ENERGO CUPU. 

Vrcholová část Poháru Českého florbalu

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - FBC Liberec
čtvrtek 8. srpna, 20.00 hodin, MSH Mladá Boleslav
Vstupenky on-line:
Ticketportal.cz
Rozhodčí:
Milan Baloun, Jiří Jelínek
Textový on-line přenos: ceskyflorbal.cz
Videopřenos: ceskyflorbal.TV

Zpět na úvod