Bulletin k utkání #23
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice
Vše o souboji s Vítkovicemi

Vše o souboji s Vítkovicemi

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav nastoupí v rámci 4. kola Livesport Superligy doma proti 1. SC TEMPISH Vítkovice. Hraje se v neděli 6. října v MSH Mladá Boleslav od 14.00 hodin.

Fakta o utkání

4. kolo Livesport Superligy
Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav - 1. SC TEMPISH Vítkovice
neděle 6. října, 14.00 hodin, MSH Mladá Boleslav
Matchcenter a on-line přenos na ceskyflorbal.cz
Videopřenos na ceskyflorbal.TV
Vstupenky na Ticketportal
Rozhodčí:
 Filip Drápal, Jakub Pospíšil
Delegát:
Petr Galasovský

Slovo trenéra před utkáním

Kouč Bolky Joonas Naava: „Zaprvé si myslím, že je skvělé, že můžeme hrát špičkové zápasy každý týden. Čtvrteční utkání proti Spartě nám ukázalo, že musíme vždy makat na 100 procent, abychom získali body. Každý soupeř proti nám nastupuje s obrovskou motivací a my to prostě musíme zvládnout. Jak řekla tenisová legenda Billie Jean Kingová nebo taky náš trenér Jirka Stožický: „Tlak je výsada.“

Vítkovice jsou elitní tým, kterého respektujeme. Naši poslední semifinálovou sérii rozhodlo prodloužení sedmého zápasu. Musíme makat na maximum, abychom uspěli. 

Po čtvrtku chceme ukázat, co umíme a vyhrát před našimi fanoušky. Pevně doufám, že v neděli přijde hodně lidí, kteří s námi prožívali jarní semifinále. Procházíme teď náročným obdobím s mnoha důležitými zápasy v řadě a potřebujeme podporu. Musíme to zvládnout společně.“

Fakta o soupeři

1. SC TEMPISH Vítkovice
Aktuální umístění v Livesport Superlize: 2 odehrané zápasy, 10. místo, 2 body
Nejproduktivnější hráč v základní části Livesport Superligy: Adam Šmíd, 3 body
Hlavní trenér:
Jiří Velecký

Tři taháky utkání 

Repríza strhujícího jarního semifinále. Fanoušci to jistě mají v živé paměti. Série s Vítkovicemi nabídla vše včetně prodloužení sedmého zápasu. V něm se z postupu do BigBoard Superfinále radovala Bolka díky památné trefě odchovance Filipa Zakonova. Teď přijedou Vítkovice do Mladé Boleslavi poprvé od tohoto momentu.

Semifinalista Poháru mistrů doma. Bolka se ukáže doma poprvé od postupu přes Zug v rámci IFF Champions Cupu. Tým už se zase soustředí na Livesport Superligu a v tradičně sledovaném souboji s Vítkovicemi bude chtít ukázat sílu. 

Sportovní trojboj v neděli v Bolce. Po florbale můžete vyrazit o pár stovek metrů dál na Městský stadion, kde FK Mladá Boleslav od 15.30 hodin vyzve ostravský Baník. A už v 17.30 hodin začíná ve ŠKO-ENERGO Aréně hokejový souboj BK Mladá Boleslav - HC Verva Litvínov. Odstartujte sportem nabitou neděli v Městské sportovní hale. Vstupenky jsou v nabídce Ticketportalu.

Koho sledovat

Patrik Suchánek (Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav): O poslední souboj s Vítkovicemi v jarním sedmém semifinále přišel kvůli disciplinárnímu podnětu, který podal soupeř ráno v den utkání. Nakonec se z postupu do BigBoard Superfinále mohl radovat on, teď se vrátí i na hřiště.

Rostislav Gattnar (1. SC TEMPISH Vítkovice): Během vzpomínané semifinálové série skóroval alespoň jednou v šesti ze sedmi zápasů. V nové sezoně zatím na gólový zápis čeká. 

Vstupenky na říjnové domácí zápasy Bolky pořizujte na Ticketportalu.

Zpět na úvod